Jubileumbericht 1 : Het jubileum van Geusselt Sport & Sponsoring

Geregeld zal er vanuit het organisatiecomité Geusselt Sport 100 jaar een bericht gedeeld gaan worden. Welnu, het eerste bericht is een feit, er zullen vele volgen tot aan het grote feest.

 

29 mei 2020. Dan bestaat Geusselt Sport 100 jaar! Een mijlpaal. Hoe kan dat nou, Geusselt Sport voetbalt vanaf 2012? Zoals bij vele fusies blijft de oprichtingsdatum van de oudste club (Rapid) staan. En dat was 29 mei 1920. De andere fusiepartner, Sportclub W.V.V.’28 zou nu 91 jaar bestaan. Met recht 2 oudjes. Daarmee is Geusselt Sport de 3e oudste voetbalvereniging van Maastricht.

Zo’n mijlpaal moet gevierd worden! Dat gaan we doen met een prachtig feestweekend tijdens Pinksteren 2020, met voor elk wat wils: sport en spel, muziek, gezelligheid, oude en nieuwe contacten leggen.

Een 100-jarig jubileumfeest kost geld. Daarvoor zijn sponsoren onmisbaar. Maar zomaar geld vragen willen we niet. Daarom hebben we, afhankelijk van de omvang van de sponsoring, een aantal pakketten samengesteld. Zodat we ook iets terug kunnen doen voor onze sponsors. Voor het jubileum hebben we een 7-tal  sponsormogelijkheden uitgewerkt. Een geldbedrag kan ook een in geld te waarderen tegenprestatie zijn, zoals producten of diensten, waaraan Geusselt Sport behoefte heeft. Dat bepalen Sponsor en Geusselt Sport vooraf in overleg. Maar maatwerk is altijd mogelijk.

Heeft u vragen of suggesties, neem dan contact op met onze contactpersoon Jan Stuiver, tel. 043-3435611, email jan5@ziggo.nl